BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

PA-kofferbak sale

Datum/Tijd
26 augustus 2018 | 11:00 - 16:00

PA kofferbak saleEen initiatief van Companion Events in vervolg op de succesvolle PA-markt die ieder jaar in het voorjaar (maart) gehouden wordt in Expo Houten. Dit evenement is kleinschaliger en laagdrempelig. Door een relatief laag deelnemersbedrag en een GRATIS toegang proberen we toch zoveel mogelijk mensen te trekken.

Steeds vaker komen evenementen met een kofferbak sale voor in Nederland. Sommigen zijn gewoon rommelmarkten, maar dan zonder kraampjes. Anderen zijn er met een opbrengst voor een goed doel of een vereniging.

Voor deze kofferbaksale is een specialisatie voor geluid-, licht- en beeld apparatuur en alles wat daar mee te maken heeft. Naar verwachting zal het merendeel gebruikt materiaal zijn.

Omdat de materialen wat groter zijn dan bij een gewone kofferbaksale zullen deelnemers met een bestelbusje of auto met aanhanger komen en iets meer uit te stallen hebben. Als verkoopruimte mag een partytentje gebruikt worden van maximaal 3 x 3 meter en iedere deelnemer heeft ook maar één plaats !

Bij (zeer) slecht weer wordt het afgelast.

De beslissing over een eventuele verplaatsing is 4 dagen voor het evenement, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De locatie voor deze verkoop zal voor 2018 op dezelfde locatie zijn… P3 van Expo Houten, de locatie waar ook altijd de PA-markt plaatsvindt.

Klik hier voor meer infomatie

Routebeschrijving naar Expo Houten