BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

De ideale beurslocatie

Een top-event vraagt om een top-locatie. Met maar liefst 10.000 m² aan gestoffeerde hallen is Expo Houten dé perfecte locatie voor publieks- en vakbeurzen. Expo Houten is bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis!

Expo Houten beschikt over vier grote beurshallen op de begane grond. De hallen zijn compleet uitgerust, met vast antracietkleurig tapijt en diverse laad- en losdeuren. De hallen zijn afzonderlijk, maar ook aan elkaar gekoppeld te reserveren. De maximale bouwhoogte is 5,50 meter.

Bekijk hier de plattegrond van de begane grond.

Úw partner in organisatie

Bent u op zoek naar een locatie die samen met u wil ondernemen? Wij zijn bereid om het risico te delen, zonder jarenlange verplichtingen! Expo Houten is dan ook uw partner voor het starten van een nieuw evenement of het organiseren van een bestaande beurs.

Standbouw naar wens

Heeft u specifieke wensen voor de bouw en inrichting van stands of aankleding van uw beurs? Met de flexibele standbouw- en inrichtingsconcepten van Expo Houten creëren wij inrichtingen volledig naar wens en tegen aantrekkelijke tarieven.

Webshop voor al uw meubilair

Wanneer u (stand)ruimte voor de beurs gereserveerd heeft, kunt u via de webshop ook terecht voor al uw aanvullende faciliteiten zoals meubilair, planten, internet, etc. Kijk hier voor de mogelijkheden in onze webshop.

 

EXPO HOUTEN IN CIJFERS

  • 250.000 bezoekers per jaar
  • 250 beurzen, congressen en vergaderingen per jaar
  • Dagelijks passeren 40.000 auto’s onze locatie aan de A27

ONZE DIENSTVERLENING

  • Eigen webshop
  • Eigen bezoekers-registratiesysteem
  • Standbouw en meubelverhuur
  • Horeca op culinair niveau voor uw event

IMPRESSIE