Alles voor een geslaagd congres

Congres

Expo Houten is dé perfecte congreslocatie met meerdere grote en kleinere zalen. Bovendien is Expo Houten bijzonder centraal gelegen langs de A27 vlakbij Utrecht, nabij openbaar vervoer en gratis parkeren.

De vele mogelijkheden op facilitair gebied maken Expo Houten geschikt voor het organiseren van één- of meerdaagse congressen, conferenties en seminars.

office-building
m2 Oppervlakte
0
location (1)
Centraal gelegen
A 0
parking
Parkeerplaatsen
0
8 tot 2000 personen
aantal personen
0

Inrichting & faciliteiten

Bij Expo Houten vind je op de eerste verdieping negen congreszalen voor 2 tot 200 personen. Verwacht je meer bezoekers? Dan faciliteren wij het congres in één van onze hallen op de begane grond. Het maximale aantal congresbezoekers is dan 2.000.

De vele zalen van Expo Houten bieden ruim voldoende mogelijkheden voor parallelsessies. Op facilitair gebied kent Expo Houten vrijwel onbegrensde mogelijkheden; de complete inrichting van AV-middelen, het plaatsen van podia, installatie van speciaal zaal- en podiumlicht, thematische aankleding, een compleet terras, volledige horeca, professionele hostessen, etc. We werken hier in al jarenlang samen met dezelfde en daarmee vertrouwde partners.

Begane grond

Plattegrond