BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Ansichtkaarten en Poststukken Manifestatie

Datum/Tijd
21 september 2019 | 09:30 - 16:00

Anischtkaarten en Poststukken ManifestatieSinds 2016 wordt onder de naam Ansichtkaarten & Poststukken Manifestatie in de Expo Houten een doorstart gemaakt. De uitvoerende organisatie wordt voortaan door WB Evenementen gedaan maar met ondersteuning en in samenwerking met de VDP.

WB Evenementen organiseert alle jaren publieksbeurzen op deze toplocatie in Houten waarmee de ervaringen goed zijn en met alle faciliteiten voorhanden. Er is een ruime goed verlichte zaal op de begane grond beschikbaar, met volop zitgelegenheid. In de zaal wordt ook een cateringeiland ingericht. Door ook standhouders met poststukken (gelopen kaarten en brieven) uit te nodigen, wordt het voor kaartenverzamelaars nog aantrekkelijker om dit evenement te gaan bezoeken.

Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroeps- en semi-handel maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast worden ook speciaal verenigingen uitgenodigd om zich te komen presenteren eventueel met een eigen expositie.

NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig de grootste muntenbeurs van de Benelux georganiseerd. Bezoekers van de Ansichtkaarten en Poststukken Manifestatie hebben gratis toegang tot die andere beurs.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten