BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Ansichtkaarten-, Poststukken- en Postzegelmanifestatie

Datum/Tijd
18 september 2021 | 09:30 - 16:00

Vanaf 6 september zijn tickets hier te koop. Er is geen verkoop aan de deur!Anischtkaarten en Poststukken Manifestatie

Met ingang van 2016 wordt onder de naam Ansichtkaarten & Poststukken Manifestatie in de Expo Houten een doorstart gemaakt. De uitvoerende organisatie wordt voortaan door WB Evenementen gedaan maar met ondersteuning en in samenwerking met de VDP. Nieuw m.i.v. 2020 standhouders met alleen postzegels (filatelie)!

WB Evenementen organiseert alle jaren publieksbeurzen op deze toplocatie in Houten waarmee de ervaringen goed zijn en met alle faciliteiten voorhanden. Er is een ruime goed verlichte zaal op de begane grond beschikbaar, met volop zitgelegenheid. In de zaal wordt ook een cateringeiland ingericht. Door ook standhouders met poststukken (gelopen kaarten en brieven) uit te nodigen, wordt het voor kaartenverzamelaars nog aantrekkelijker om dit evenement te gaan bezoeken.

Marktonderzoek heeft uitgewezen dat (uitzonderingen daar gelaten) kaarten-verzamelaars geen postzegelbeurzen bezoeken en andersom poststukken-verzamelaars niet naar kaartenbeurzen gaan. Wij zijn er van overtuigd dat met deze combinatie van onderwerpen beide doelgroepen elkaar kunnen versterken. Waarschijnlijk weet men het van elkaar niet, maar beiden verzamelen zowel topografisch (plaatsen en poststempels) als ook thematisch.

Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroeps- en semi-handel maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast worden ook speciaal verenigingen uitgenodigd om zich te komen presenteren eventueel met een eigen expositie.

NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig de grootste muntenbeurs van de Benelux georganiseerd. Bezoekers van deze Ansichtkaarten-, Poststukken- en Postzegelmanifestatie hebben gratis toegang tot die andere beurs.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten