BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Art & Paper Xperience

Datum/Tijd
16 september 2019 | 10:00 - 17:00

Art & Paper XperienceDeze vakbeurs is speciaal opgezet in het najaar voor ondernemers in de kunstenaars benodigdheden, lijstenmakerij, stationery en de kantoorvakhandel.

In de naamstelling Art & Paper Xperience staat het al vermeld. Art & Paper is opgezet voor exposanten en bezoekers in de breedte van producten in kunstenaarsbenodigdheden, lijstenmakerij, stationery en de kantoorvakhandel. Niet meer, niet minder. Het ontbrak in het najaar aan een beurs in deze branches waar toch een grote behoefte aan is. Het bezoek aan een vakbeurs is essentieel voor iedereen die professioneel met zijn bedrijf omgaat. Een bezoek aan een vakbeurs draait in eerste instantie om ontmoetingen, netwerken en noviteiten. Waar anders tref je in een tijdsbestek van één of twee dagen alle interessante bedrijven om je te oriënteren op de markt en gelijk gestemden te ontmoeten?

Art & Paper Xperience wordt op dezelfde locatie en datum als de NajaarsVakbeurs KreavaK georganiseerd op 15 en 16 september a.s. Door deze twee (wel aparte) beurzen op dezelfde locatie en dezelfde datum in het najaar te organiseren, ontstaat er een professionele kruisbestuiving die beide beurzen in positieve zin kunnen opwaarderen.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten