BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Art & Paper Xperience

Datum/Tijd
13 september 2020 | 09:00 - 18:00

Art & Paper Xperience

Omdat we niet iedereen tegelijk kunnen toelaten, is het belangrijk dat u zich in een vroeg stadium registreert voor uw bezoek. Er zijn per dag twee tijdslots. Registreer hier uw bezoek.

We hebben heel goed nieuws! Door versoepeling van de corona-maatregelen kan de Vakbeurs Art & Paper Xperience 2020 gewoon doorgaan! Hiermee is er een einde gekomen aan de onzekerheid. Op 13 september en 14 september 2020 gaan de deuren van Expo Houten weer open voor de kleurrijkste Vakbeurs in de kunstenaars benodigdheden, lijstenmakerij, stationery, speelgoed en de kantoorvakhandel van Europa

De Art & Paper Xperience is het inkoopmoment voor de retail en detailhandel uit de Benelux. De Art & Paper Xperience is na 5 jaar uitgegroeid tot een enorm internationaal inkoopmoment met bezoekers en exposanten uit de Benelux en Duitsland… En de beurs blijft maar groeien!

Wilt u als exposant uw bedrijf én uw nieuwste assortiment onder de aandacht brengen bij een waardevolle doelgroep? Of wilt u als bezoeker uw assortiment uitbreiden met de nieuwste trends en volop inspratie opdoen? Dan bent u bij de Art & Paper Xperience op de juiste plaats.

Geen medium is persoonlijker dan een vakbeurs,

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten