BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

CorporatiePlein

Datum/Tijd
22 september 2022 | 09:30 - 16:00

CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering & ICT-Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Ook in 2022 gaan we weer vol voor een fysiek evenement!  We hopen dat deze 12e editie er wederom weer één wordt van live ontmoeten, netwerken en gericht kennis opdoen.

CorporatiePlein 2022

CorporatiePlein wordt 22 september weer een ‘gewone’ vakbeurs met waar nodig wat aanpassingen. Tijdens de editie van 2022 gaan we de kennissessies van exposanten duidelijker aanbieden als beursprogramma en labelen naar inhoud. Bezoekers kunnen dus vooraf beter inschatten waar ze het kennisaanbod kunnen vinden dat matcht met hun vraag. Op veel van de beursstands worden dus wederom kleinschalige kennissessies verzorgd – varierend van productdemo’s tot visie-sessies en klantcases in samenwerking met corporaties. Kortom, een beursconcept met veel aandacht voor jouw specifieke vragen en waar meerdere collega-corporaties hun kennis komen delen.

CorporatiePlein biedt kennis en inhoud voor corporatiemedewerkers in de vakgebieden Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering, Innovatie & ICT. Aanmelden kan eenvoudig via deze website.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten