BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Fabrics & More

Datum/Tijd
13 september 2020 | 09:00 - 18:00

Omdat we niet iedereen tegelijk kunnen toelaten, is het belangrijk dat u zich in een vroeg stadium registreert voor uw bezoek. Er zijn per dag twee tijdslots. Registreer hier uw bezoek.

Op 13 september en 14 september 2020 gaan de deuren van Expo Houten weer open voor de kleurrijkste Vakbeurs van Europa en zal de b2b beurs Fabrics & More alweer voor de zevende keer gehouden worden. Deze prachtige vakbeurs vol met quilt-, mode-, homedecostoffen, zelfmaakmode en fournituren zal den weer zijn deuren openen voor de vele nationale en internationale vakhandel. Ook dit jaar zijn de brei-, haak en naaigarens aanwezig.

De voornaamste doelgroepen zijn degenen die geïnteresseerd zijn in stoffen, wol, garens en fournituren op het gebied van b2b voor mode, quilt, zelfmaakmode en home-deco (gordijn)stoffen. De beurslocatie Expo Houten in het Nederlandse Houten ligt centraal in Nederland. Heeft u een eigen winkel, webwinkel of ambulante handel, dan is het een goed idee om die vakbeurs te bezoeken op 13 of 14 september 2020.Fabrics & More is onderdeel geworden van Najaars Vakbeurs KreavaK. Zo ontmoet u nog meer stoffen leveranciers.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten