BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Filanumis

Datum/Tijd
16 april 2022 | 09:30 - 16:00

Filanumis

Op zaterdag 16 april 2022 slaan handelaren uit de Filatelie en Numismatiek de handen ineen. Deze elfde editie draagt de toepasselijke naam FILANUMIS 2022. Op deze handelsbeurs zullen veel leden van de beide beroepsverenigingen NVPH en NVMH zich gaan presenteren. Ook de hier niet bij aangesloten handelaren zijn overigens van harte welkom. Ook wordt ruime deelname vanuit de ons omringende landen verwacht. Sinds enkele jaren ook en grote cluster met prentbriefkaarten binnen de afdeling filatelie.

Op deze pagina wordt later ook informatie geplaatst over de kaartverkoop en wordt hier ook de deelnemerslijst gepubliceerd.

Werden alle voorgaande editie medio mei gehouden, vanaf nu zal dit evenement in de tweede helft van april plaatsvinden. Voordeel voor standhouders en bezoekers op het gebied van de filatelie: deze beurs valt niet meer samen met Essen (D). Voor de liefhebbers van munten, papiergeld en prentbriefkaarten geldt dat er nu meer tijd tussen zit met onze septemberbeurzen in dezelfde Expo Houten. Daarmee een grotere spreiding op de jaarkalender van grote (100+ stands) verzamelbeurzen.

Organisator WB Evenementen beschikt in de Expo Houten over een goed verlichte en makkelijk toegankelijke en grote zaal van bijna 3500 m2. De vele honderden meters tafel zullen gevuld zijn met een ruim en gevarieerd aanbod van de hier genoemde verzamelgebieden. Voor bezoekers zal er bij de vele stands voor ruim voldoende zitgelegenheid worden gezorgd. Direct naast de beurszaal bevindt zich een ruim restaurant welke beschikt over uitstekende horecavoorzieningen in de zaal zelf wordt ook een cateringpunt ingericht.

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten