BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Greek Dutch Expo Fest

Datum/Tijd
15 maart 2019 | 14:00 - 18:30

Greek Dutch Expo Fest

15-17 maart 2019, Houten Utrecht Hét Grieks-Nederlandse evenement van het jaar!

Deze beurs staat in het teken van de mooie relatie tussen Griekenland en Nederland met veel aandacht voor cultuur, de handelsbetrekkingen en uiteraard lekker eten en drinken.
Het 2e Grieks-Nederlands Expo Festival richt zich vooral op Nederlanders en Grieken in de Benelux, maar is toegankelijk en interessant voor iedereen die ‘iets met Griekenland heeft’.
Of nog niet heeft en meer wil weten over dit prachtige land aan de Middellandse Zee.
Op deze beurs ervaart u Griekenland van verschillende kanten. U kunt proeven van typisch Griekse gerechten als spanakopita, tzatziki, stifado en moussaka. Ook kunt u kennismaken met de nieuwste producten en diensten uit de Helleense Republiek. Kennismaken met de Griekse kunst & cultuur kan tijdens de geplande optredens en voorstellingen. Last but not least zijn er tal van kortingsacties en kunt u mooie prijzen winnen. Het Grieks-Nederlands Expo Festival is daarnaast een must voor alle ondernemers die direct of indirect met Griekenland te maken hebben. Een unieke gelegenheid om uw producten en diensten te promoten en onder de aandacht te brengen van een specifieke doelgroep.
Kennismaken, zakendoen en samenwerken, tijdens dit evenement krijgt u hiertoe alle gelegenheid.
Graag tot ziens op het 2e Grieks-Nederlands Expo Festival. Antio!

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten