BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Kerkenbeurs (verplaatst naar 17 mei 2022)

Datum/Tijd
24 maart 2022 | 10:00 - 21:00

Gezien de huidige ontwikkelingen en vooruitzichten rond corona zien wij ons ook genoodzaakt Kerkenbeurs Nederland 2022 daadwerkelijk te verplaatsen. De nieuwe datum is: 17-18 mei 2022. De locatie blijft Expo Houten.

De omstandigheden rond de omikronvariant doen steeds meer organisatoren hun beurs of evenement verplaatsen naar het tweede kwartaal. Verschillende exposanten van de Kerkenbeurs gaven ook al aan dat zij de beurs liever een maand of twee later zouden hebben.

Organisator Marco van de Wetering: “Doorgaan op de oorspronkelijk geplande data in maart is in niemands belang. Het is te kort na de huidige golf van coronabesmettingen. Totdat die gaat luwen staan de hoofden van mensen niet naar een beurs. Dat geldt voor bezoekers en exposanten. Ook bedrijven die belangstelling hebben voor een stand, maar nog niet gereserveerd, wachten nu liever nog af. Voor een beurs in maart moeten wij uiterlijk eind deze week de promotiecampagne starten en advertenties en drukwerk inkopen. Eveneens deze week moeten wij definitief de datum reserveren bij Expo Houten en de standbouwer.”

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten