BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Muntmanifestatie

Datum/Tijd
21 september 2019 | 09:30 - 16:00

MuntmanifestatieSinds 2013 wordt de jaarlijkse Muntmanifestatie georganiseerd in de centraal in Nederland gelegen Expo Houten. Met het evenement Filanumis hebben wij inmiddels zeer goede ervaringen met deze beurslocatie opgedaan en beschikken wij voortaan over een 3300m2 grote en goed verlichte beurszaal.

Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroepshandelaren en bedrijven maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast behoren diverse numismatische verenigingen (kringen) uit binnen- en buitenland tot de vaste deelnemers.

De vorige 2018-editie was een groot succes met een record aantal standhouders en bezoekers. De nieuwe afdeling op het gebied van bodemvondsten (waaronder ook stands voor determinatie) kon op veel belangstelling rekenen. Ook op de Muntmanifestatie 2019 wordt een dergelijke afdeling opnieuw ingericht.

NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig een grote Ansichtkaarten- en Poststukkenbeurs georganiseerd. Bezoekers van de Muntmanifestatie hebben gratis toegang tot die andere beurs.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten