BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Muntmanifestatie

Datum/Tijd
22 september 2018 | 09:30

MuntmanifestatieMet ingang van 2013 wordt de jaarlijkse Muntmanifestatie georganiseerd in de centraal in Nederland gelegen Expo Houten. Met het evenement Filanumis hebben wij inmiddels zeer goede ervaringen met deze beurslocatie opgedaan en beschikken wij voortaan over een 3300m2 grote en goed verlichte beurszaal.

Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroepshandelaren en bedrijven maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast behoren diverse numismatische verenigingen (kringen) uit binnen- en buitenland tot de vaste deelnemers.

De vorige 2017-editie was een groot succes met een record aantal standhouders en bezoekers. De nieuwe afdeling op het gebied van bodemvondsten (waaronder ook stands voor determinatie) kon op veel belangstelling rekenen. Ook op de Muntmanifestatie 2018 wordt een dergelijke afdeling opnieuw ingericht. De kassa opent om 9.00 uur (een half uur voor opening beurs) dan ook kan de speciale 2 euro beursuitgave worden aangeschaft (omruilen 2 euro voor 2 euro, één per persoon)

NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig een grote Ansichtkaarten- en Poststukkenbeurs georganiseerd. Bezoekers van de Muntmanifestatie hebben gratis toegang tot die andere beurs.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten