BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

NSO Retail Beurs 2021

Datum/Tijd
3 oktober 2021 | 09:00 - 17:00

Een beurs zoals een beurs hoort te zijn: een plaats van ontmoeting, geïnspireerd worden, ervaringen delen en zaken doen. Daarbij bouwen we voort op het enthousiasme dat er in de branche was in aanloop naar de in maart 2020 geplande NSO Retail Beurs. Met meer dan 45 exposanten en 1200 aangemelde bezoekers.

Natuurlijk houdt de organisatie de komende maanden de ontwikkelingen goed in de gaten. Maar we plaatsen wél een stip op de horizon: als het even kan zijn alle ondernemers, leveranciers en overige fans en relaties zondag 3 oktober a.s. in Houten op de NSO Retail Beurs.

De NSO Retailbeurs 2021 kan zondag 3 oktober a.s. vrijwel zonder “corona” restricties  plaatsvinden. Op de beursvloer hoeft geen 1,5 meter onderlinge afstand in acht te worden genomen. Ook geldt er geen maximum aantal bezoekers. Wel wordt bij de ingang een gezondheidscheck gehouden. Dit betekent dat u toegang heeft tot de beursvloer met de CoronaCheck app op uw mobiele telefoon. Deze wordt bij de ingang gescand en moet dan een groen vinkje opleveren. U kunt ook toegang krijgen met een papieren bewijs waaruit blijkt dat u of volledig gevaccineerd bent, of hersteld bent van corona of recent negatief bent getest. Lees hier meer over toegang krijgen met een papieren bewijs

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten