BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Oudjaarsbeurs Houten

Datum/Tijd
29 december 2022 | 09:30 - 16:00

Door COVID zijn de 2020 en 2021 editie van dit evenement niet doorgegaan. Gezien het grote aantal standhouders dat zich hiervoor hadden aangemeld, staat ook in 2022 dit evenement op onze beursagenda.  Wij spreken de hoop uit, dat “driemaal nog steeds scheepsrecht is”.

Twee jaar later dan gepland is er een alternatief voor de in 2019 gestopte Eindejaarsbeurs Barneveld. Met een andere naam en op een andere  locatie centraal in Nederland. De evenementen locatie Expo Houten is een zogenaamde doorstroom locatie die aan de strengste eisen voldoet o.a. beschikt het over een nieuw luchtcirculatiesysteem. De Oudjaarsbeurs Houten is zeer ruim opgezet.  Voor wat betreft de zaalindeling zijn de standhouders met postzegels, poststukken en prentbriefkaarten bij elkaar ingedeeld. Op dezelfde wijze is er ook afdeling waar alleen munten, penningen en papiergeld te vinden zullen zijn.

Op woensdag 28 december en op donderdag 29 december is de beurs geopend van 09.30 – 16.00 uur.  De entree bedraagt slechts 5 euro en parkeren is er gratis !    

Op deze tweedaagse beurs zal het aanbod filatelie het grootst zijn en het deelnemersveld zal worden aangevuld door standhouders met munten en prentbriefkaarten.  Het overzicht van deelnemers wordt na publicatie hieronder wekelijks geactualiseerd.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten