BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Oudjaarsbeurs Houten (geannuleerd)

Datum/Tijd
28 december 2021 | 09:30 - 17:00

Helaas werd de eerste editie van de Oudjaarsbeurs Houten in december 2020 vanwege de toen geldende Coronamaatregelen geannuleerd. Hopelijk kunnen we deze beurs in december 2021 wel op een “normale manier” organiseren en voorziet het zeker na het stoppen van de Eindejaarsbeurs Barneveld in een behoefte voor de veel verzamelaars.

Deze evenementenlocatie is een zogenaamde doorstroomlocatie die aan de strengste eisen voldoet o.a. beschikt het over een nieuw luchtcirculatiesysteem. De Oudjaarsbeurs Houten is zeer ruim opgezet.  Voor wat betreft de zaalindeling zijn de standhouders met postzegels, poststukken en prentbriefkaarten bij elkaar ingedeeld. Op dezelfde wijze is er ook afdeling waar alleen munten, penningen en papiergeld te vinden zullen zijn.

Op dinsdag 28 december is de beurs geopend van 09.30 – 17.00 uur.  Op woensdag 29 december is de beurs geopend van 09.30 – 16.00 uur.  Kaarten kunnen vooraf online worden aangeschaft. Restkaarten en voor wie het online niet gelukt is, kunnen zich hierover aan de zaal bij de organisatie melden.  Meer info over de kaartverkoop wordt later op deze pagina bekendgemaakt.

Op deze tweedaagse beurs zal het aanbod filatelie het grootst zijn en het deelnemersveld zal worden aangevuld door standhouders met munten en prentbriefkaarten.  Het overzicht van deelnemers wordt na publicatie hieronder wekelijks geactualiseerd.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten