BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Poke Con

Datum/Tijd
11 juni 2023 | 10:00 - 16:00

Pokémonliefhebbers opgelet, want op zondag 11 juni 2023 vindt de eerste editie van het Poke Con event plaats in Expo Houten. De hal heeft maar liefst een oppervlakte van 2200m2, dus je zult je ogen uitkijken! Pokémon zal werkelijk overal zijn en er is van alles te beleven.

Allereerst zijn er de winkels van niemand minder dan Monkeloid en Pokemonworld aanwezig, dus als je op zoek bent naar Pokémon-merchandise, dan zit je hier goed. Daarnaast zal ook Pokémon Unite aanwezig zijn met een fantastische stand, waar je de hele dag kunt gamen.

Verder kun je je eigen Pokémon-kaarten meenemen naar het event, want er zijn ruiltafels aanwezig waar je jouw collectie kunt uitbreiden.

Wil je graag beter worden in de trading card game? Dan zijn er speciale tafels waar je kunt leren en oefenen hoe het spel werkt, of om je skills te verbeteren. Ook zijn er verschillende Pokémon streamers aanwezig op het event. Wil je met een van hen een pack battle doen of wil je graag dat jouw pakje door een van deze streamers wordt geopend, dan is dat zeker mogelijk!

Tot slot zal Voggt aanwezig zijn met een livestream booth, waar exclusieve Pokémon-items live geveild worden. Kortom, het belooft een geweldige dag te worden voor alle Pokémonfans!

Routebeschrijving naar Expo Houten