BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

MINITRUCK

Datum/Tijd
24 juni 2023 | 10:00 - 16:00

Op zaterdag 24  juni 2023 organiseren wij onder de naam MINITRUCK 2023 voor het eerst een internationale speciaalbeurs voor modelbouwers en verzamelaars van alleen truck (en trailer) schaalmodellen. Organisator WB Evenementen heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van beurzen op het gebied van autominiaturen en modelbouwshows zoals in Drachten.

Op deze “gemengde” beurzen zijn behalve vrachtwagenmodellen (inclusief zwaar en speciaal tarnsport) uiteraard ook auto’s, kranen, grondverzet en landbouwminiaturen te vinden. Wat deze laatste categorie betreft, organiseert de vereniging LCN al veel jaren een zeer succesvolle landbouwminiaturenbeurs in Zwolle.  Naar dit voorbeeld willen we nu een speciaalbeurs op het gebied van van alleen trucks- en trailers schaalmodellen gaan organiseren in de Expo Houten.  Een verdere introductie van deze bekende beurslocatie vlakbij Utrecht is ons inziens niet nodig.

Ofschoon het aantal modelbouwers en verzamelaars van truck schaalmodellen in Nederland groot is, is het des te opmerkelijker dat een dergelijke speciaalbeurs tot op heden nog niet bestaat. Maar dat gaat nu dus veranderen!

Tickets zijn via deze link te te koop

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten