BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Poppenhuizen en Miniaturenbeurs Houten

Datum/Tijd
5 september 2021 | 11:00 - 16:00

Tickets zijn via deze link te koop. Er is geen verkoop aan de deur!

Al vele jaren organiseren wij eendaagse beurzen voor deze doelgroep van liefhebbers in onder meer Alkmaar, Drachten, Eindhoven en Spijkenisse. De afgelopen anderhalf jaar zijn er nauwelijks beurzen geweest als gevolg van COVID. Ook andere grote meerdaagse beurzen zoals die van Rheda en Arnhem zijn voor dit kalenderjaar geannuleerd.

Gezien de toegenomen activiteiten op Internet in de afgelopen periode (mede door het gebrek aan beurzen) in Webshops en de vele Facebookgroepen, is het wel duidelijk dat nog steeds heel veel mensen zich met poppenhuizen en miniaturen bezighouden.  Maar ook dat iedereen de beurzen heel erg mist.

Met de huidige positieve ontwikkelingen, lijkt het er op dat vanaf september beurzen weer zonder ingrijpende beperkingen georganiseerd kunnen worden. Omdat ook wij onze standhouders en bezoekers uit de verschillende delen van het land gemist hebben, nu dit initiatief voor een 2-daagse beurs centraal in Nederland.  In de grote goed verlichtte zalen van de Expo Houten organiseren wij al meer dan 10 jaar grote beurzen en hebben uitstekende ervaringen met deze evenementen- en doorstroomlocatie. Op de foto dezelfde zaal bij een andere beurs.

Op beide beursdagen (4 en 5 september) hebben wij de beschikking over een grote zaal die uitermate geschikt voor het houden van een poppenhuizen- en miniaturenbeurs. Dit zou in Europa de eerste grote beurs op dit gebied na COVID worden en rekenen dan ook op veel belangstelling van standhouders en bezoekers.  Van standhouders weten we dat al, maar zeker ook  van de vele liefhebbers, zij zitten met smart te wachten op het moment dat men weer een beurs kan bezoeken.  Wij denken dan ook met dit evenement in een behoefte van velen te voorzien.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten