BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

PromZ Product Première

Datum/Tijd
18 januari 2024 | 10:00 - 17:00

Leveranciers en fabrikanten kunnen in een aangename en ontspannen sfeer het contact met bestaande klanten intensiveren en nieuwe klanten leren kennen. Kom na de eerste beursdag gezellig borrelen met collega’s.

Suppliers informeren je over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Tijdens deze twee dagen presenteren leveranciers en fabrikanten uit verschillende landen hun nieuwste aanbod.

PromZ Product Première is een onafhankelijke vakbeurs voor de hele branche. Lidmaatschap van een branchevereniging is niet vereist voor exposanten of bezoekers. Neem jouw medewerkers mee naar een leerzame en onderhoudende bijeenkomst.

Het is belangrijk dat alle betrokkenen in de eerste maanden van het jaar echt gas geven om een zo goed mogelijk rendement te behalen. PromZ Product Première is een ideale gelegenheid om de meest recente informatie uit de branche te krijgen en je optimaal voor te bereiden op het nieuwe jaar.

Dit eendaagse vakevenement vindt plaats in twee centraal gelegen en goed bereikbare locaties. Bovendien bieden zowel Flanders Expo in Gent als Expo Houten in Nederland voldoende gratis parkeerplaatsen.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten