BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Teddy Holland en Poppenhuizenbeurs

Datum/Tijd
3 september 2022 | 10:00 - 17:00

Teddy Holland

Organisator WB Evenementen organiseert al jaren combinatiebeurzen met poppenhuizen, miniaturen, poppen en teddyberen en nu voor de tweede maal een beurs met twee gelijktijdige beurzen op dezelfde locatie.

Teddy Holland in een zaaldeel met alleen teddyberen, stoffen dieren en materialen om dieren zelf te maken waaronder pakketten.  Deelnemers uit verschillende delen van Europa zijn o.a. handelaren, beren- en/of dierenkunstenaars (handgemaakt) en leveranciers van toebehoren. Handelaren en kunstenaars bieden hun handgemaakte teddyberen en andere (knuffel)dieren te koop aan. Daarbij gaat het om verzamelberen (antieke of moderne van bekende merken) of unieke stukken dan wel in en zeer kleine oplage gemaakte beren.

In de zaal ernaast wordt een grote poppenhuizen- en miniaturenbeurs gehouden. Ook hier een internationaal deelnemersveld waar miniaturen voor poppenhuizen op verschillende schalen worden aangeboden. Dat geldt ook voor complete poppenhuizen. Ook materialen om het zelf te maken, verlichting voor poppenhuizen en de bijbehorende hulpmiddelen (gereedschappen) zijn op dit evenement verkrijgbaar. De meest actuele informatie is te vinden op de facebookpagina WB Evenementen.     

Voor beide beurzen met toegang op hetzelfde kaartje, is kaartverkoop alleen aan de zaal en start de kaartverkoop een half uur voor opening.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten