BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Vakbeurs Mobiliteit (gannuleerd)

Datum/Tijd
25 november 2020 | 09:00 - 17:00

Eindelijk kunnen we elkaar weer face-to-face ontmoeten. Op 25 november 2020 bent u van harte welkom in Expo Houten bij hét evenement voor alle vormen van mobiliteit in Nederland. Dat doen we natuurlijk op een veilige manier. Door de slimme maatregelen van het corona-veilige STAY & GO concept krijgt u de ruimte om verantwoord, in een sfeervolle omgeving, als overheid en markt met elkaar in gesprek te gaan.

Zelfrijdende auto’s, MaaS, drones, hyperloops, slimme parkeergarages. Deze innovaties lijken soms verre toekomstmuziek, maar gemeenten in Nederland moeten nu al klaargestoomd worden voor deze onvermijdelijke (en noodzakelijke) veranderingen. En tegelijkertijd moet onze huidige infrastructuur veilig, toegankelijk en duurzaam blijven.

Welke ontwikkelingen moet u in de gaten houden? En hoe vertalen we het grote aanbod van innovatie naar implementatie? Kortom, hoe houden we Nederland mobiel?

Er is één moment in het jaar waar u alle praktische handvatten krijgt om hiermee aan de slag te gaan: Vakbeurs Mobiliteit.

Vakbeurs Mobiliteit richt zicht op alle vormen van mobiliteit.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten