PROFFSPORT VOORJAARSBEURS

03mar09:0014:00PROFFSPORT VOORJAARSBEURS

Evenement omschrijving

Datum/Tijd
3 maart 2024 | 09:00 – 14:00

Stap binnen in de betoverende wereld van duivenliefhebbers op de Voorjaarsbeurs Houten! De beurs wordt al meer dan 25 jaar gehouden in het eerste weekend van maart! Dit onvergetelijke duivensport evenement neemt je mee op een reis vol passie, kennis en verbazingwekkende duiven. Ontdek een uitgebreide selectie van prachtige duivenrassen, van snelheidsduivels tot zware fond en marathon. Ook showshowstoppers met indrukwekkende verenpracht. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan kleuren, vormen, persoonlijkheden en de brede verscheidenheid.

Met het milde voorjaarsweer in het vooruitzicht denken we natuurlijk aan de start van het nieuwe wedstrijdseizoen met de duiven. Het startschot hiervan vind al meer dan 25 jaar plaats vind tijdens de Voorjaarsbeurs in Expo Houten! Een kleine 200 exposanten tonen u de meest uiteenlopende producten van complete duivenhokken, ingerichte volières en hokinterieur tot alles op het gebied van voeding, voedingssupplementen en medische begeleiding!

Het aanbod van duiven is al jaren overweldigend, er zullen meer dan 3,000 duiven geëxposeerd worden! Al dan niet ter verkoop, want bij diverse exposanten wordt alleen tentoon gesteld. Denk maar eens aan de beroemde Wall of Fame waar uit alle disciplines en rankingen alleen de ALLERBESTE duiven tentoongesteld worden een ware lust om alleen al te zien.

Kortom, breng uw potentiële busreis of trip naar Expo Houten ter discussie in uw club of tijdens een meeting. Wij willen u graag helpen met hotelvoorzieningen, promotie van de groepsreis en tal van andere zaken. Neem gerust contact op, liefst per email: info@proffsport.nl

Entree: € 14,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.
Expo Houten is niet eens ver weg, centraal in Nederland, makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis! Adres: Meidoornkade 24 – 3992 AE – Houten – Nederland.

Klik hier voor meer informatie

Tijden

3 maart 2024 09:00 - 14:00(GMT+02:00)

Shopping Basket