BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Nationaal Security Evenement keert terug

Het Nationaal Security Evenement, een succesvol beursconcept uit de beginjaren van deze eeuw, wordt op verzoek van tal van marktpartijen uit de beveiliging nieuw leven ingeblazen. Geen ‘ouderwetse’ beurs, maar een gelegenheid voor installateurs en hun klanten om hoogwaardige kennis op te doen en de technologie van morgen te ervaren.

Het evenement dat plaatsvindt op 8 en 9 april 2020 in Expo Houten, wordt gekenmerkt door een hoge mate van interactiviteit tussen leveranciers en afnemers. Het is een formule die tot stand komt binnen een werkgroep, waarin onder andere vertegenwoordigers van de belangrijkste brancheverenigingen deelnemen. Zo kan het evenement optimaal inspelen op de informatiebehoefte van deze tijd, waarin veranderingen zich sneller voordoen dan ooit tevoren.

Grote uitdagingen
Het Nationaal Security Evenement is primair gericht op system integrators, installateurs, technische diensten en andere geïnteresseerden in technische beveiligingsoplossingen. Deze doelgroep staat voor tal van grote uitdagingen, zoals de digitalisering van de maatschappij, de strenge privacywetgeving, de kwetsbaarheid voor cybercrime en de snel veranderde vraag van de markt. Dat schept behoefte aan een podium waarop intensief hoogwaardige kennis kan worden uitgewisseld; kennis van fabrikant naar markt over de nieuwste technologie en kennis van markt naar fabrikant over de veranderende behoeftes. Daarom zijn naast technische bedrijven, zeker ook eindgebruikers van harte welkom op het Nationaal Security Evenement.

Samenwerking
Het Nationaal Security Evenement wordt georganiseerd door een team van marktpartijen in nauwe samenwerking met Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI) en VEB – Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Daarnaast zijn tal van mediapartners binnen en buiten de sector actief betrokken bij de organisatie van het evenement.