BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Veilig naar de beurs!

Veilig naar de beurs!

Na de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge op 13 augustus hebben we de bevestiging gekregen dat de beurzen bij Expo Houten (nog steeds) door kunnen gaan. Wij kijken ernaar uit je weer te verwelkomen! Er gaat niks boven de kracht van fysieke verbinding in deze uitdagende tijden. Uiteraard organiseren wij onze beurzen op een veilige en verantwoorde manier. De veiligheid van al onze bezoekers en personeel staat voorop.

Expo Houten valt onder de categorie “doorstroomlocatie”. Net als de Efteling, IKEA en musea zijn beurzen doorstroomlocaties. Dit betekent simpelweg dat we niet onder de noemer “evenementen” vallen en ook niet vergeleken kunnen worden met de richtlijnen hiervoor. Wij hoeven niet te testen voor toegang en 750 personen is niet het maximale aantal bezoekers dat bij ons naar binnen mag.

Voor (zakelijke) evenementen in doorstroomlocaties, waarbij publiek kort in dezelfde ruimte is en er geen vaste zitplaatsen zijn, geldt een uitzondering op regels voor evenementen.

  • De bezoekersnorm voor deze beurzen is 1 bezoeker per 5m²
  • De organisatoren zorgen dat bezoekers zich gemakkelijk kunnen houden aan de 1,5 meter afstand via crowdcontrol en werken met gescheiden bezoekersstromen.
  • Voorregistratie is verplicht. Hierdoor houden we in de gaten hoeveel bezoekers zich aangemeld hebben en toegang krijgen
  • Gezondheidsverklaring bij aankomst is verplicht
  • Hygiënemaatregelen worden getroffen door Expo Houten en de beursorganisator