BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

CorporatiePlein Online

Datum/Tijd
24 september 2020 | 09:45 - 16:30

CorporatiePlein Online wordt 24 september een vakbeurs met de complete beleving van een levensecht evenement. Met nu al ruim 500 aanmeldingen van medewerkers van woningcorporaties wordt de tiende editie van CorporatiePlein direct het grootste en drukst bezochte online evenement voor woningcorporaties. Daar moet je bij zijn!

CorporatiePlein Online biedt bezoekers en exposanten de totale eventbeleving, maar dan online. Bezoekers krijgen persoonlijk hun toegangsbadge overhandigd en kunnen vervolgens netwerken op de beursvloer, virtuele beursstands bezoeken en deelnemen aan (plenaire) kennissessies en/of online demo’s van exposanten. Bezoekers kunnen eenvoudig 1-op-1 chatgesprekken voeren met standhouders en andere bezoekers en direct vervolgafspraken voor een videogesprek maken. Verrassend, spannend en leuk worden de speeddate-carrouselsessies. Gedurende diverse momenten op de dag mixen en matchen we exposanten met bezoekers en bezoekers onderling. Allemaal leuke en slimme online features waarmee bezoekers met elkaar en met exposanten in contact kunnen komen.

Met een online beursvloer met tientallen leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector biedt CorporatiePlein Online kennis en inhoud voor corporatiemedewerkers in de vakgebieden Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering, Innovatie & ICT.

Klik hier voor meer informatie