BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

ESV Slangendag

Datum/Tijd
14 oktober 2018 | 10:00 - 16:30

ESV SlangendagEen beurs waar het voornamelijk draait om slangen. U kunt hier slangen aanschaffen, bewonderen en natuurlijk ook alle benodigdheden halen voor een terrarium.

Ook zijn er diverse slangen cadeau artikelen te koop. Echt een belevenis beurs, waar regelmatig bijzondere gasten aanwezig zijn.

De Slangendag opent haar deuren om 10.00 uur en sluit om 16.30 uur. Leden van de ESV hebben gratis toegang op vertoon van het originele toegangsbewijs dat in de tweede aflevering van Litteratura Serpentium bijgesloten zat. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, hebben eveneens gratis toegang. De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt € 8,00.

Gedurende de Slangendag is het mogelijk in onze verenigingsstand oude jaargangen van Litteratura Serpentium te kopen. Ook kunt u hier uw lidmaatschapsbijdrage betalen of kunt u zich als nieuw lid opgeven. In de talrijke stands van handelaren kunt u slangen, terrariumbenodigdheden, boeken, voedseldieren enz. kopen. Ook andere verenigingen presenteren zich.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten