BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

HCC!kennisdag

Datum/Tijd
8 oktober 2022 | 10:00 - 15:00

Op zaterdag 8 oktober wordt weer een HCC!kennisdag gehouden. HCC is het meest veelzijdige kenniscentrum over alles dat digitaal is en dus leer je onder andere hoe jij je huis slimmer maakt, hoe je met een drone vliegt en kun je kennismaken met de nieuwste vliegsimulators. Ook kom je alles te weten over het nieuwe iOS 16 van Apple.

Ook worden er workshops gegeven hoe je Linux Mint installeert en gebruikt. Wanneer je jouw laptop meeneemt, dan ga je aan het eind van de dag naar huis met een computer met Linux Mint, werkend en wel. Wil je niet met je eigen laptop sjouwen, maar wel leren hoe je Linux Mint installeert, dan kan dat ook. Er zijn 10 laptops beschikbaar om op te oefenen. De inschrijving voor de workshops start binnenkort.

Bovendien zijn er ook producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften. En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden. Kortom, het wordt voor jong en oud een interactieve en leerzame dag.

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten