BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Prentbriefkaarten & Poststukken Manifestatie

Datum/Tijd
23 september 2023 | 09:30 - 16:00

Anischtkaarten en Poststukken Manifestatie

Door ook standhouders met poststukken (gelopen kaarten en brieven) uit te nodigen, wordt het voor kaartenverzamelaars nog aantrekkelijker om dit evenement te gaan bezoeken.

Marktonderzoek heeft uitgewezen dat (uitzonderingen daar gelaten) kaarten-verzamelaars geen postzegelbeurzen bezoeken en andersom poststukken-verzamelaars niet naar kaartenbeurzen gaan. Wij zijn er van overtuigd dat met deze combinatie van onderwerpen beide doelgroepen elkaar kunnen versterken. Waarschijnlijk weet men het van elkaar niet, maar beiden verzamelen zowel topografisch (plaatsen en poststempels) als ook thematisch.

Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroeps- en semi-handel maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast worden ook speciaal verenigingen uitgenodigd om zich te komen presenteren eventueel met een eigen expositie.

NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig de grootste muntenbeurs van de Benelux georganiseerd. Bezoekers van deze Ansichtkaarten-, Poststukken- en Postzegelmanifestatie hebben gratis toegang tot die andere beurs.

Tickets zijn via deze link te koop

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten