BEL ONS: 030 6349100
CONTACT

Proffsport Voorjaarsbeurs

Datum/Tijd
4 maart 2023 | 09:00 - 17:00

Europa’s grootste Duiven-Voorjaarsbeurs opent op het eerste weekend van maart weer haar deuren in Expo Houten. Van complete duivenhokken en hokinterieur tot voeding, -supplementen en advies van de dierenartsen loont een bezoek aan Expo Houten in het eerste weekend van maart beslist.

De Voorjaarsbeurs is in heel Europa vooral bekend om het aanbod van de vele duizenden jonge duiven. Die komen vooral van kleine, goed spelende liefhebbers. U zult zelfs provinciale en landelijke kampioenen jonge duiven zien verkopen, van de vitesse tot de zware fond. De verkopers van de jonge duiven hebben door de jaren heen toch het gezicht van de Voorjaarsbeurs bepaald. Dat is waar de meeste bezoekers op afkomen. Misschien niet eens om te kopen, maar alleen al voor de sfeer! Met name in de laatste weken voorafgaand aan het evenement posten de exposanten veel nieuws op de Facebook pagina Voorjaarsbeurs Houten.

Entree: € 14,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

Potentiele bezoekers of degene die op het laatste moment nog een duivenstand willen huren kunnen contact opnemen met Pieter Kos: +31-650.280.525 (GSM-nr) of per e-mail. Het email adres is: info@proffsport.nl

Klik hier voor meer informatie

Routebeschrijving naar Expo Houten